Om oss

Om Total Økonomistyring AS

Med bred erfaring innen regnskap, økonomi, controlling og prosessendringer tilbys et bredt spekter tjenester basert på et "Økonomisjef til leie"- konsept.

Økonomisk styring handler ikke kun om debet og kredit, men splitt mellom kostnadsbærere, om langsiktig og målrettet tankegang, strukturerte beslutningsprosesser samt evne og kompetanse til å iverksette og gjennomføre nødvendige endringer.

Dette er viktig også i små og mellomstore bedrifter, hvor man kanskje har en liten ledergruppe og selskapet trenger mer enn en tradisjonell regnskapsfører.

Når det gjelder regnskapsføring, tilbys regnskapstjenester fra A-Å, med fokus på smidige systemer for effektivisering- og utarbeidelse av gode styringsverktøy for kunden.

Scanning av dokumenter, automatiske prosesser og blikket rettet mot fremtiden skal komme kunden til gode.

Ta kontakt om dette samsvarer med dine ideer om hvordan ditt selskaps økonomi skal håndteres eller du trenger et ekstra hode i en planlegging/ implementeringsprosess.
Vi har kontorer på Lura i Sandnes, men er regnskapsfører for kunder på Bryne, Klepp, Stavanger, Sola, Sandnes og Randaberg.


Med vennlig hilsen
Linda Karlson 


 
Meg
Ta gjerne kontakt med en av våre ansatte om du har spørsmål!
Total Økonomistyring AS
bunn-address
Sandnes
Håholen 7,
4313 Sandnes
bunn-telefon
Tlf: 922 70 369

Innlogging kunder

Her er inngangsportalen til dine resultat- og balanserapporter, status kundefordringer, leverandørgjeld, varelager etc.
Trykk på linken for å komme til din bedrifts økonomi.
Total Økonomistyring Reporting